A & J Audhali Fresh Farm Foods Limited

Betrouwbaarheid in logistiek is belangrijk

betrouwbaarheid logistiek

De beste kwaliteit halal vlees, gevogelte en vis

Het warehouse van A & J Audhali Fresh Farm Foods Limited is 2500 vierkante meter groot en mag gerust state-of-the-art genoemd worden. Alles is traceerbaar en voorzien van barcode. Warwick is strategisch gelegen in het midden van Engeland. Een knooppunt van snelwegen verbindt het distributiecentrum met de rest van het land. “Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit halal vlees, gevogelte en vis in de beste prijs-kwaliteitverhouding.”

Samen met de klanten

In de 18 jaar dat A & J Audhali Fresh Farm Foods Limited bestaat, heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd bij haar klanten als betrouwbare leverancier van halal kip, rundvlees en lam.

Jeff Audhali, die samen met zijn broer Andrew het bedrijf leidt: “Het gaat goed, ondanks Covid-19. Mensen zullen moeten blijven eten. Daar komt bij dat we nu aan het einde van de Ramadan zitten en dat betekent voor ons topdrukte. De bestellingen verdubbelen in deze tijd van het jaar. Bij een deel van onze afnemers zie ik echter een dramatische daling in omzet. Zij hebben direct te maken met de lock-down omdat zij leveren aan de horeca. We kijken samen met hen naar oplossingen en hopen met hen dat het met een maand of twee normaliseert.”

"Je ziet dat assortimenten worden uitgebreid, dat er meer luxe en variaties worden aangeboden."

Just-in-time is van groot belang

Jeff Audhali vervolgt: “Het is de basis van ons bedrijf, je kijkt samen. Onze klanten mogen dat van ons verwachten en ook onze partners in de aanvoer. Wij gaan voor kwaliteit, snelheid, een goede prijs en traceerbaarheid. Het zijn naast kernwaarden ook de voorwaarden voor zakendoen." 

"Het zijn ook de sterke kanten van Dutch Food Experts, waar ook nog eens leverbetrouwbaarheid een grote rol speelt. Zij zorgen voor leveringen op tijd en hebben een zeer goed logistiek netwerk. Ik kan ervan op aan dat ze in het afgesproken tijdslot leveren. Het is consistent, ik kan op hen bouwen. Het is een voorwaarde voor partnerschap. Mijn klanten verwachten die betrouwbaarheid en dankzij Dutch Food Experts is het nagenoeg 100%. We verwerken ongeveer 300 orders per dag, dus de hele supply-chain moet samenwerken. Just-in-time is ook in onze sector van groot belang.”

Innoveren in assortiment

Het productenassortiment bestaat naast rundvlees en gevogelte ook uit vis. Voor Jeff Audhali een kwestie van kijken en innoveren. “We kijken voortdurend naar de behoefte van onze klanten. Je ziet dat assortimenten worden uitgebreid, dat er meer luxe en variaties worden aangeboden. Daarnaast hebben veel slagerijen, maar ook in de horeca zie je de behoefte aan een leverancier."

"Voor ons was het een aanvulling die paste in onze logistieke operatie en ook in ons DC. Het is inmiddels uitgegroeid tot een groot assortiment: van hele tilapia tot bevroren kabeljauwfilets. Voor de diepgevroren gerookte en niet-gerookte vis geldt hetzelfde als voor rundvlees, lam en gevogelte, we kunnen dankzij ons warehouse direct leveren.”

"Wij gaan voor kwaliteit, snelheid, een goede prijs en traceerbaarheid. Het zijn ook de sterke kanten van Dutch Food Experts."

Familiebedrijf

De geschiedenis van Audhali gaat verder terug dan de afgelopen twee decennia. De vader van Jeff en Andrew kwam in de jaren zestig uit Jemen en bouwde in Groot-Brittannië zijn bestaan op. “Dat was hard werken. Hij heeft de naam Audhali glans gegeven in onze sector. Hij heeft ons de waarden van een familiebedrijf meegegeven. Iets wat tot op de dag van vandaag onze kracht is.”

shutterstock_2203020861

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Contact

Onze-Lieve-Vrouwstraat 29
2180 Ekeren, België