header-kip

Gevogelte

Dutch Food Experts is specialist in de gevogeltesector. Wij brengen slachterijen en afnemers bij elkaar. Dutch Food Experts vermarkt kwaliteitsproducten: van hele kip, tot geportioneerd in alle mogelijke variaties, zowel vers als diepgevroren.

gebradenkip

Gegarandeerde afzet, continu aanbod

Serving the best

Innovaties in portionering, verpakkingen en logistiek. Nieuwe afzetmarkten vinden. Daar zijn we bij Dutch Food Experts continu mee bezig. Door een wereldwijd netwerk zijn we in staat om vraag en aanbod nauw op elkaar af te stemmen. Zo heeft u als producent afzetzekerheid en bent u als afnemer verzekerd van een continu aanbod en leveringszekerheid. 

Transport van verse en diepgevroren producten vereist kennis om de kwaliteit te garanderen. Daarom werken we uitsluitend samen met dedicated vervoerders. Onze transporteurs zijn uiteraard gecertificeerd conform de geldende normen waaronder HACCP. Er wordt gebruik gemaakt van een koelregistratiesysteem, waarmee de producten onderweg voortdurend gemonitord worden. Leveringen zijn altijd real time te volgen.

'Wij vermarkten kwaliteitsproducten. Van hele kip, tot geportioneerd in alle mogelijke variaties'

Dutch Food Experts

Poultry-white
Vers & diepgevroren

Vers & diepgevroren

Uitgebreid assortiment

Vers kippenvlees heeft een optimale smaak en textuur. Het kan op verschillende manieren worden bereid. Diepgevroren kippenvlees kan op elk gewenst moment worden ontdooid en bereid. Beide opties bieden veel mogelijkheden voor consumptie. Dutch Food Experts heeft een uitgebreid assortiment van kip en gevogelte producten, zowel vers als diepgevroren. 

Gemarineerde kip

Gemarineerde kip

Delicious taste

Gemarineerde kip is een smaakvolle traktatie voor de smaakpapillen. Door kip te marineren in een mengsel van kruiden, specerijen, oliën en zuren, wordt de smaak intenser en krijgt het vlees een heerlijke malsheid. Bij Dutch Food Experts vindt u een ruim aanbod gemarineerde kippenvleugels. De kippenvleugels zijn al gemarineerd en gegaard en hoeveel alleen te worden opgewarmd voor consumptie. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ready-to-eat kipproducten

Ready-to-eat kipproducten

Convenience

Convenience kipproducten worden steeds populairder. Logisch, want deze producten combineren smaak met gemak. Dutch Food Experts heeft een groot aanbod van kant en klare convenience kipproducten van hoogwaardige kwaliteit die al gepaneerd of gemarineerd zijn. Het aanbod varieert van kippenpoot tot kipnuggets en drumsticks. Benieuwd naar ons volledige assortiment ready-to-eat producten?

Dutch Food halfkip

De smaak van kip naar een next level

MAX THE FLAVOUR

Klaar voor next level eetbeleving? MAX THE FLAVOUR brengt de smaak van kip naar een nieuw niveau. Grensverleggend door de marinades, sauzen en gecoate producten van beslag tot tempura en meer. MAX THE FLAVOUR producten zijn heerlijk uit de oven of de frituur. 

Met MAX THE FLAVOUR bieden we een breed aanbod aan smaken voor iedereen. Vecht tegen de tranen met onze hot en spicy filets en vleugels, ervaar een serieuze crunch met onze crispy kip en verwen uw smaakpapillen met onze malse filets.

Ontdek MAX THE FLAVOUR

Wij staan voor voedselveilig

De kwaliteit van de producten is een belangrijke factor. Uiteraard is de herkomst van de producten volledig traceerbaar. Kip moet onder de juiste conditie worden opgeslagen en vervoerd. Als u kiest voor Dutch Food Experts, bent u verzekerd van kwaliteit. Onze kwaliteitsgarantie blijkt uit diverse certificeringen:

Dutch Food Ready-to-eat

La Phocéenne de Viandes Halal Jeff Audhali

Bettahar El Keurti

“Dutch Food Experts gaat tot het uiterste om aan onze vraag te voldoen en komt zijn beloftes na. Afspraak is afspraak."

Lees referentie

Contact

Onze-Lieve-Vrouwstraat 29
2180 Ekeren, België