header-varken

Varken

Dutch Food Experts is dé specialist in de levering van varkensvlees. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan verse en diepgevroren, gemarineerde en convenience vleesproducten. Wij zorgen ervoor dat we altijd het juiste aanbod hebben dat aansluit op de vraag. Hierdoor kunnen we producenten ontzorgen en garanderen we afnemers een continue voorraad.

shutterstock_671734936

Direct van producent naar afnemer

Serving the best

Vlees is een delicaat product dat een zorgvuldige behandeling vereist. Een goede afstemming tussen vraag en aanbod verkort de tijd tussen productie en levering. Dat komt de kwaliteit van het product ten goede. Dat is de kracht van Dutch Food Experts.

Om ervoor te zorgen dat het transport varkensvlees probleemloos verloopt, werken we alleen samen met dedicated vervoerders die gecertificeerd zijn volgens de geldende normen. Met behulp van een geavanceerd koelregistratiesysteem worden de producten constant onder optimale omstandigheden vervoerd. Bovendien kunnen transporten real-time worden gevolgd.

'We hebben een uitgebreid aanbod van verse en diepgevroren, gemarineerde en convenience vleesproducten'

Dutch Food Experts

Varken-white
Vers en diepgevroren varkensvlees

Vers en diepgevroren varkensvlees

Uitgebreid assortiment

Vers varkensvlees heeft een sappige textuur en een volle smaak. Het is direct beschikbaar voor consumptie en kan op verschillende manieren worden bereid, zoals braden, grillen of stoven. Diepgevroren varkensvlees behoudt zijn kwaliteit gedurende langere tijd en kan op elk gewenst moment worden ontdooid en bereid. Benieuwd naar ons assortiment vers en diepgevroren varkensvlees?

Gemarineerd varkensvlees

Gemarineerd varkensvlees

Delicious taste

Gemarineerd varkensvlees is extra smaakvol en heerlijk mals. De combinatie van de malse textuur en de rijke smaak maakt gemarineerd varkensvlees een favoriet van vleesliefhebbers. Dutch Food Experts heeft een ruim aanbod gemarineerd vlees, zoals lomo (filet) en solomillo (varkenshaas). Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ready-to-eat varkensvlees

Ready-to-eat varkensvlees

Convenience

Convenience varkensvlees wordt steeds populairder. Logisch, want deze producten combineren smaak met gemak. Dutch Food Experts heeft een groot aanbod ready-to-eat producten in het assortiment, van gepaneerde ham tot bacon. Ook hebben we allerlei producten die geschikt zijn voor slow cooking, zoals spareribs en knuckle. Ook gerookt varkensvlees is verkrijgbaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod convenience-producten?

Wij staan voor voedselveilig

De kwaliteit van de producten is een belangrijke factor. Uiteraard is de herkomst van de producten volledig traceerbaar. Varkensvlees moet onder de juiste conditie worden opgeslagen en vervoerd. Als u kiest voor Dutch Food Experts, bent u verzekerd van kwaliteit. Onze kwaliteitsgarantie blijkt uit diverse certificeringen:

shutterstock_1600949659

Société Européenne Négoce de Viandes

Dominique Lormeau

"Het is een bedrijf dat echt luistert naar je noden en daarop inspeelt. Het product dat ze leveren is altijd vers, van onberispelijke kwaliteit en het hoge volume van de aanvoer is constant, waardoor we aan alle klantvragen kunnen voldoen.”

Lees referentie

Contact

Onze-Lieve-Vrouwstraat 29
2180 Ekeren, België