header-fingerfood

Fingerfood

Fingerfood is een populaire keuze voor feestjes en evenementen. Kleine hapjes kunnen makkelijk met de hand worden opgepakt en gegeten. Dutch Food Experts heeft een ruim aanbod van zoet, zout en convenience fingerfood.

shutterstock_1412937422

Zout en zoet fingerfood

Serving the best

Fingerfood is een populaire culinaire trend waarbij kleine, hapklare gerechtjes worden geserveerd. Deze smakelijke hapjes zijn perfect voor evenementen en feestjes, omdat ze gemakkelijk met de hand gegeten kunnen worden.

Fingerfood is er in vele vormen: van minikroketjes tot zoetigheid en gekarameliseerde ui en rode peper. Fingerfood is een geweldige manier om gasten te verwennen met verschillende smaken en texturen.

‘Fingerfood is de perfecte combinatie van smaak en gemak, waarbij elke hap een verrassende explosie van smaken biedt’

Dutch Food Experts

Fingerfood-white
Zout fingerfood

Zout fingerfood

Smaakvolle snack

Zout fingerfood is een heerlijke en veelzijdige optie voor feestjes en bijeenkomsten. Of u nu zoekt naar een lichte snack of een smaakvolle toevoeging, zout fingerfood is altijd een succes. De keuze is reuze: zo kunt u onder meer kiezen voor kaassnacks als fingerfood, iberico kroketten, chorizo kroketten en garnalenkrokketten.

Zoet fingerfood

Zoet fingerfood

Heerlijke lekkernij

Zoet fingerfood is perfect als een zoete lekkernij voor tussendoor. Denk bijvoorbeeld aan delicatessen met zoete, romige yoghurt met een lichte, smeuïge textuur en ultrazachte smaak of rijstpudding. Dutch Food Experts heeft een ruim aanbod zoet fingerfood.

Convenience fingerfood

Convenience fingerfood

Smaakvol tussendoortje

Convenience fingerfood is een handige en smakelijke oplossing voor drukke momenten of informele gelegenheden. Dutch Food Experts heeft een groot assortiment convenience producten, zoals gekarameliseerde ui en gekarameliseerde rode peper.

Wij staan voor voedselveilig

De kwaliteit van de producten is een belangrijke factor. Uiteraard is de herkomst van de producten volledig traceerbaar. Als u kiest voor Dutch Food Experts, bent u verzekerd van kwaliteit. Onze kwaliteitsgarantie blijkt uit diverse certificeringen:

Contact

Onze-Lieve-Vrouwstraat 29
2180 Ekeren, België