Geconditioneerd transport van deur tot deur

Dutch Food Experts ontzorgt haar afnemers in de complete, geconditioneerde logistiek, van deur tot deur.

Transport van vers vlees, gevogelte en vis, maar ook van diepgevroren producten vereist kennis om te komen tot grote leverbetrouwbaarheid. Het komt aan op de juiste condities voor uw producten.

Temperature controlled

De logistiek voeren wij uit met een wereldwijd netwerk van betrouwbare handelspartners. Deze intensieve samenwerking staat garant voor flexibiliteit en leveringszekerheid voor onze afnemers. De levering is te allen tijde traceerbaar en te volgen. De transporten zijn temperature controlled en worden uitgevoerd met een modern wagenpark.

Monitoring en track & trace

Er wordt gebruik gemaakt van een koelregistratiesysteem, waarmee de producten onderweg voortdurend gemonitord worden. Onderdeel van onze leverbetrouwbaarheid is bovendien dat we door het track en trace-systeem volledige controle hebben over de aanlevertijd.

Gecertificeerd transport

Onze transporteurs zijn uiteraard gecertificeerd conform de geldende normen waaronder HACCP. Er worden regelmatig audits gehouden voor een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard.

Contactpersoon

Hans de Groote

E info@dutchfoodexperts.com /t +32 (0)3 650 01 80

'Voortdurende monitoring'

Neem contact met ons op

Als ketenregisseur zijn we u graag van dienst en kunnen zorgen voor de gewenste portionering, verpakkingen en de logistiek van uw product. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op >>