Logistiek

Geconditioneerd transport van deur tot deur

logistics
logistieke-ontzorging

Temperature controlled transport

Serving the best

Transport van vers vlees, gevogelte, vis en diepgevroren producten vereist kennis. Uw producten moeten onder de juiste condities worden vervoerd om de kwaliteit te garanderen. Dutch Food Experts ontzorgt u in de complete logistiek, van deur tot deur.

De logistiek voeren wij uit met een wereldwijd netwerk van betrouwbare handelspartners. Daardoor bent u als afnemer verzekerd van flexibiliteit en leveringszekerheid. De levering is te allen tijde traceerbaar en te volgen. Uiteraard zijn de transporten volledig temperature controlled en worden ze uitgevoerd met een modern wagenpark.

Altijd inzicht in de locatie van uw product

Als afnemer wilt u de zekerheid dat uw producten op de juiste manier worden vervoerd. Er wordt gebruik gemaakt van een koelregistratiesysteem, waarmee de producten onderweg voortdurend gemonitord worden. Een track en trace-systeem biedt volledige controle over de aanlevertijd.

HACCP-gecertificeerd transport

Transport van verse en diepgevroren producten vraagt om expertise. Onze transporteurs zijn uiteraard gecertificeerd conform de geldende normen waaronder HACCP. Er worden regelmatig audits gehouden voor een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard.

shutterstock_2203020861

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Contact

Onze-Lieve-Vrouwstraat 29
2180 Ekeren, Belgiƫ