header-rund

Rundvlees

Dutch Food Experts is specialist in de levering van rundvlees. Bij ons vindt u een ruim aanbod vers- en diepgevroren, gemarineerd en convenience vleesproducten. Wij koppelen het juiste aanbod aan de vraag. Daarmee ontzorgen we de producent en bent u als klant verzekerd van een continu aanbod.

shutterstock_2203020861

Direct van producent naar afnemer

Serving the best

Vlees is een kwetsbaar product. Een goede afstemming tussen vraag en aanbod verkort de tijd tussen productie en levering en komt de kwaliteit van het product ten goede. Dat is de kracht van Dutch Food Experts.

Transport van rundvlees vereist kennis. Daarom werken we uitsluitend samen met dedicated vervoerders. Onze transporteurs zijn uiteraard gecertificeerd conform de geldende normen. Een geavanceerd koelregistratiesysteem zorgt ervoor dat producten onderweg constant onder de juiste condities worden vervoerd. Transporten kunnen real-time worden gevolgd.

‘Wij koppelen het juiste aanbod aan de vraag. Daarmee ontzorgen we de producent en voorzien we de klant van een continu aanbod’

Dutch Food Experts

Beef-white
Vers en diepgevroren rundvlees

Vers en diepgevroren rundvlees

Uitgebreid assortiment

Vers rundvlees heeft een levendige rode kleur en is vaak mals en sappig. Vers rundvlees is ideaal voor directe consumptie en kan op verschillende manieren worden bereid. Diepgevroren rundvlees biedt het voordeel van langere houdbaarheid. Diepgevroren rundvlees kan op elk gewenst moment worden ontdooid en gebruikt. Dutch Food Experts levert zowel vers als diepgevroren vlees. Ook hebben we een ruim aanbod voorgevormd vlees, variërend van steak hachee tot burgers.

Gemarineerd rundvlees

Gemarineerd rundvlees

Delicious taste

Gemarineerd rundvlees is een heerlijke en smaakvolle optie voor liefhebbers van rood vlees. Marineren geeft extra smaak aan vlees en maakt het heerlijk mals. 

Of je het nu grilt, bakt of roostert: gemarineerd rundvlees draagt bij een smaakvolle maaltijd. Bij ons vindt u een ruim aanbod gemarineerd vlees, zoals gemarineerd reepjesvlees en vlees dat is gemarineerd in chimichurri. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ready-to-eat vlees

Ready-to-eat vlees

Convenience

Convenience producten combineren smaak met gemak. Convenience rundvlees is direct klaar voor gebruik zonder extra voorbereiding en biedt de smaak en kwaliteit van vers rundvlees. 

Dutch Food Experts heeft een groot aanbod ready-to-eat producten in het assortiment, van steak haché tot mini burger. Ook hebben we allerlei producten die geschikt zijn voor slow cooking, zoals ribs beef en pastrami. Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Wij staan voor voedselveilig

De kwaliteit van de producten staat voorop. Uiteraard is de herkomst van de producten volledig traceerbaar. Rundvlees moet onder de juiste conditie worden opgeslagen en vervoerd. Als u kiest voor Dutch Food Experts, bent u verzekerd van kwaliteit. Onze kwaliteitsgarantie blijkt uit diverse certificeringen:

shutterstock_2306444827

A & J Audhali Fresh Farm Foods Limited

Jeff Audhali

“Wij gaan voor kwaliteit, snelheid, een goede prijs en traceerbaarheid. Het zijn ook de sterke kanten van Dutch Food Experts, waar ook nog eens leverbetrouwbaarheid een grote rol speelt.”

Lees referentie

Contact

Onze-Lieve-Vrouwstraat 29
2180 Ekeren, België