Familiebedrijf met regiefunctie

Dutch Food Experts is de excellente specialist in gevogelte, rundvlees en lamsvlees en vis, met de focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Ons in 2013 opgerichte familiebedrijf heeft een regiefunctie in de sector en biedt privately owned familiebedrijven partnership en de schaalgrootte die nodig is in de sector. We ontzorgen hen op het gebied van marketing, sales en logistiek, wereldwijd.

 

'Wij zijn de excellente specialist in gevogelte, rundvlees en lamsvlees en vis, met de focus op kwaliteit en duurzaamheid.'

 

Door onze ervaring in de sector zijn we in staat om vraag en aanbod nauw op elkaar af te stemmen. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van betrouwbare handelspartners, met wie we intensief samenwerken. Zo ontzorgen we de producent met afzetzekerheid en is de afnemer verzekerd van continu aanbod en leveringszekerheid.

Op deze manier voegen we zoveel mogelijk waarde toe in de keten. Als een betrokken partner, die proactief meedenkt en meebeweegt met haar klanten. Dutch Food Experts is your partner in excellent food.

 

Contactpersoon

Hans de Groote

E info@dutchfoodexperts.com /t +32 (0)3 650 01 80

Your partner in excellent food

Agenda

Neem contact met ons op

Als ketenregisseur zijn we u graag van dienst en kunnen zorgen voor de gewenste portionering, verpakkingen en de logistiek van uw product. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op >>