Over ons

Your partner in excellent food

shutterstock_2269483897
shutterstock_671734936

Serving the best

Your partner in excellent food: dat is Dutch Food Experts. Wij zijn specialist in gevogelte, rundvlees, varkensvlees en fingerfood. Door een wereldwijd netwerk zijn we in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Zo heeft u als producent afzetzekerheid en bent u als afnemer verzekerd van levering.

'Wij zijn de excellente specialist in gevogelte, rundvlees, varkensvlees en fingerfood'

Dutch Food Experts

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar

Dutch Food Experts is een familiebedrijf, opgericht in 2013 en gevestigd in Antwerpen. Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie binnen de food industrie. We hebben een regiefunctie in de sector en werken onder meer samen met een grote groep privately owned familiebedrijven. Wij bieden de schaalvergroting die nodig is in de huidige markt en ontzorgen op het gebied van marketing en sales.

Wereldwijd netwerk

Als producent zoekt u afzetzekerheid. Als afnemer wilt u een kwalitatief hoogwaardig product dat op het juiste het moment wordt geleverd. Door onze ervaring in de sector zijn we in staat om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Op deze manier voegen we zoveel mogelijk waarde toe in de keten. Als een betrokken partner, die proactief meedenkt en meebeweegt met haar klanten. Dutch Food Experts is your partner in excellent food.

Wij staan voor voedselveilig

De kwaliteit van de producten is een belangrijke factor. Uiteraard is de herkomst van de producten volledig traceerbaar. Als u kiest voor Dutch Food Experts, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij verzorgen ook het gehele logistieke traject van deur tot deur. Daarom werken we uitsluitend samen met dedicated vervoerders. Onze transporteurs zijn uiteraard gecertificeerd conform de geldende normen waaronder HACCP. Onze kwaliteitsgarantie blijkt uit diverse certificeringen:

shutterstock_2203020861

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Contact

Onze-Lieve-Vrouwstraat 29
2180 Ekeren, Belgiƫ