Traceerbaar van herkomst tot verpakking

Dutch Food Experts is specialist in de levering van rundvlees en lamsvlees met als uitgangspunt duurzaamheid toe te willen voegen in de keten. Daarbij gaat het om de hele bedrijfskolom: van herkomst tot verpakking, waarbij leveringsbetrouwbaarheid en een stabiel prijsbeleid eveneens een rol spelen. Eén van de kernwaarden van Dutch Food Experts is een hoge bedrijfsethiek, waarbij klanttevredenheid belangrijk is.

Kwalitatief aanbod rund- en lamsvlees

Dutch Food Experts is regisseur en partner: door het koppelen van het juiste aanbod aan de vraag is het mogelijk de producent te ontzorgen en de klant, onder meer grotere slagerijen, te voorzien van een continu aanbod. Aanbod dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen en waarbij versheid gegarandeerd wordt. Op deze manier en door transparantie brengt Dutch Food Experts eindverbruiker en producent dichter bij elkaar. 

 

'Door het koppelen van het juiste aanbod aan de vraag ontzorgen we de producent en voorzien we de klant van een continu aanbod.'

 

Efficiënte logistiek

De afstemming van vraag en aanbod leidt ook tot een betere houdbaarheid van de producten. Vooral omdat de tijd tussen productie en levering is bekort. Door strenge controle op verpakking en door een uitgekiende logistiek is de leverbetrouwbaarheid van hoog niveau.

Contactpersoon

Hans de Groote

E info@dutchfoodexperts.com /t +32 (0)3 650 01 80

'Transparantie zorgt voor leverbetrouwbaarheid'

Neem contact met ons op

Als ketenregisseur zijn we u graag van dienst en kunnen zorgen voor de gewenste portionering, verpakkingen en de logistiek van uw product. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op >>