Verse vis en visproducten

Dutch Food Experts is specialist in de levering van excellente, verse vis en visproducten. De aanvoer komt van gerenommeerde visafslagen, wereldwijd. Inzicht in de stromen, in tijd en hoeveelheden maken afstemming van vraag en aanbod mogelijk.

Consumer ready visproducten

Door ‘consumer ready’ producten direct bij de bron te betrekken wordt de markt dichterbij de producent gebracht. Dit leidt tot een betere afstemming van de vraag bij het aanbod, maar zorgt bovendien voor kortere lijnen in de hele keten. Een goed voorbeeld is de aanvoer vanuit Rusland. Het land beschikt over een van de grootste visserijvloten ter wereld en exporteert veel hoogwaardige vis als grondstof naar onder meer Korea, Japan, China, de Verenigde Staten van Amerika en Europa. Door waarde toe te voegen bij de visafslag, bijvoorbeeld fileren en portioneren, wordt op een duurzame manier omgegaan met de vis. Bovendien wordt de tijd tussen vangst naar consument teruggebracht.

 

'Door waarde toe te voegen bij de visafslag wordt op een duurzame manier omgegaan met de vis.'

 

MSC keurmerk

Duurzame herkomst wordt gegarandeerd door MSC – keurmerk voor wilde vis – certificering. Om het MSC-certificaat te krijgen doorloopt de producent een open en transparante beoordeling, die wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Ieder jaar wordt getoetst.

Contactpersoon

Hans de Groote

E info@dutchfoodexperts.com /t +32 (0)3 650 01 80

'Direct van de bron'

Neem contact met ons op

Als ketenregisseur zijn we u graag van dienst en kunnen zorgen voor de gewenste portionering, verpakkingen en de logistiek van uw product. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op >>