Continuïteit in levering

Dutch Food Experts is specialist en regisseur in de gevogeltesector. Wij brengen slachterijen en afnemers bij elkaar en vermarkten kwaliteitsproducten van hele kip, tot geportioneerd in alle mogelijke variaties, zowel vers als diepgevroren. Door een wereldwijd netwerk van aanbod en afnemers is het mogelijk continuïteit te bieden.

Lage carbon footprint

De gevogeltesector groeit nog jaarlijks en dat zal voorlopig zo blijven. Met de toename van de wereldbevolking is behoefte aan relatief goedkope proteïnen. Belangrijk is ook dat kip een lage carbon footprint heeft.

 

'Wij vermarkten kwaliteitsproducten van hele kip, tot geportioneerd in alle mogelijke variaties'

 

Innovatief in verpakkingen en portionering

Door steeds te zoeken naar nieuwe afzetmarkten, innovaties op het gebied van portionering, verpakkingen en efficiëntere logistiek zorgen wij ervoor waarde toe te voegen aan de keten. Door onze expertise zijn wij in staat de doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid steeds verder te optimaliseren.

Contactpersoon

Hans de Groote

E info@dutchfoodexperts.com /t +32 (0)3 650 01 80

'Van hele kip tot geportioneerd'

Neem contact met ons op

Als ketenregisseur zijn we u graag van dienst en kunnen zorgen voor de gewenste portionering, verpakkingen en de logistiek van uw product. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op >>